verkoop van niet-steriele poedervrije nitril onderzoekshanden

Peha-Soft Nitrile Poedervrije Steriele ...- verkoop van niet-steriele poedervrije nitril onderzoekshanden ,De Peha-Soft nitrile poedervrije hand voldoet aan de norm EN 455 en is dan ook uitermate geschikt voor het veilig en hygiënisch onderzoeken van patiënten. De Peha-Soft nitrile poedervrije hand is ideaal voor veelzijdig gebruik in ziekenhuizen – zelfs in …Blauwe nitrilhanden - Poedervrije medische ...Blauwe nitrilhanden - Poedervrije FDA-handen voor medisch onderzoek. Blauwe nitrilhanden - Reglement nummer 21 CFR 880.6250 - CE 93/42 / EEG - 2007/47 / EEG - CE klasse 1 medische bijlage IX. Ziekenhuisbenodigdheden voor gezondheidswerkers. Erkende medische leverancier. Paarse nitril handenMediguard Nitrile blue EM5052 - Medline 200 stuks per doos ...

Medline Mediguard Nitrile blue EM5052 - Medline 200 stuks per doos. 50 Mondkapjes voor €12,00 met 0% BTW! Nitrile, poedervrije, latexvrije niet steriele onderzoekshanden. Licht blauwe kleur.

Peha-soft® nitrile poedervrij steriel

De steriele uitvoering is speciaal voor het verwisselen van verbanden, katheterisatie, intubatie, enz.. Geschikt voor gebruik als medisch hulpmiddel, conform EN 455 en als persoonljke beschermingsuitrusting conform EN 374, categorie III - voor gebruik in laboratoria en bij handelingen met chemicaliën en desinfecteermiddelen.

Medische handen | Onderzoekshanden voor de ...

Herli Medical is de online referentie als u medische handen wilt kopen. Wij bieden een uitgebreid assortiment steriele en niet steriele onderzoekshanden voor gebruik in de zorg. Onze medische handen zijn verkrijgbaar in latex, vinyl, nitril of PE. U kan bovendien kiezen voor gepoederde of poedervrije handen.

MICRO-TOUCH® Nitrile Sterile - Ansell

Steriele, poedervrije onderzoekshand in nitril, per paar verpakt, met extra lange manchet. Belangrijkste eigenschappen en voordelen. Handen per paar verpakt. Extra bescherming door verlengde manchet van 12". Gesteriliseerd met gammastralen (minimaal 25 kGy) Getest voor gebruik met geneesmiddelen voor chemotherapie*. meer details.

Klinion Nitril, Poedervrije Onderzoekshanden - 150st ...

Klinion Nitril, Poedervrije Onderzoekshanden - 150st. Koop nu in de Wameda webshop! Dé referentie-site voor artsen, verplegers en instellingen.

ANSELL MICRO-TOUCH HANDEN NITRA-TEX NITRILE ...

Poedervrije niet-steriele onderzoekshanden in nitrile Medisch personeel is tegenwoordig goed op de hoogte van de risico’s op Type I-allergieën door blootstelling aan latex. De Ansell Micro-Touch® Nitra-Tex handen zijn van nitril gemaakt en latex- en poedervrij.

Vasco ® Nitril semilong white - bbraun.nl

Vasco® Nitril semilong white - Niet-steriele nitrile onderzoekshanden geïmpregneerd met chlorine en met een lengte van 265 millimeter

klinion protection ultra comfort onderzoekshanden nitril

Klinion Ultra Comfort Onderzoekshand Nitrile Poedervrij. Klinion Personal Protection Ultra Comfort nitrile onderzoekshanden zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen, maar ook voor ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen. Verpakt per 150 stuks.

HALYARD PURPLE NITRILE POEDERVRIJE NIET-STERIELE EN ...

HALYARD* PURPLE NITRILE* POEDERVRIJE NIET-STERIELE EN STERIELE NITRIL ONDERZOEKSHANDEN In elke zorgsituatie is bescherming tegen blootstelling aan micro-organismen van vitaal belang – voor u en voor de patiënten die aan uw zorg zijn toevertrouwd. Handen bieden de primaire bescherming die nodig is

Nitril handen kopen? Poedervrij of gepoederd | Herli ...

Als u nitril handen wilt kopen, bent u bij Herli Medical steeds aan het juiste adres. In onze handige online shop vindt u uitsluitend nitril handen van het topmerk Maimed. Onze nitril handen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. U kan kiezen uit steriele en niet steriele nitril handen, gepoederd of poedervrij.

Klinion Nitril, Poedervrije Onderzoekshanden, Wit ...

Klinion Nitril, Poedervrije Onderzoekshanden, Wit - 150st. Koop nu in de Wameda webshop! Dé referentie-site voor artsen, verplegers en instellingen.

HALYARD Paars nitrile poedervrije onderzoekshand S ...

Direct te onderscheiden van handen van natuurlijk rubberlatex en andere synthetische handen, dankzij de unieke paarse kleur. Getextureerde vingertoppen verbeteren de grip in natte en droge omstandigheden. Aangepast ontwerp verbetert het comfort en de pasvorm. Verkrijgbaar in twee lengten: 240 mm en 310 mm (type 'XTRA').

Handen Nitril poedervrij | Handen Latexvrij ...

Niet steriele, poedervrije, latexvrije nitril hand. Zuiver wit met rolrand. Gemaakt volgens EN 455. AQL 1,5. De speciale materiaalsamenstelling verzekerd een …

Nitril handen Peha-Soft Fino - Poedervrij - 150 stuks

Peha-Soft zijn ideale onderzoekshanden met een goede grip, scheurbestendig, gemakkelijk aan te trekken en met een optimale pasvorm. Nitril handen Peha-Soft zijn ideaal voor allergieën. Nitril handen Peha-Soft zijn vervaardigd uit nitril en zijn poedervrij en vrij van latex.

Soft Nitril Blue nitril handen | Handen ...

Niet-steriele, poedervrije Soft Nitril Blue nitril handen met rolrand.. Latexvrij. Geruwde handpalm. Vervaardigd conform EN 455, T. 1-4, EN 374. AQL 1.5. Chemische bescherming EN 374. Levensmiddelen toegestaan.

Soft Nitril Blue nitril handen | Handen ...

Niet-steriele, poedervrije Soft Nitril Blue nitril handen met rolrand.. Latexvrij. Geruwde handpalm. Vervaardigd conform EN 455, T. 1-4, EN 374. AQL 1.5. Chemische bescherming EN 374. Levensmiddelen toegestaan.

MICRO-TOUCH® Blue Nitrile - Ansell

Poedervrije onderzoekshand in nitril met een uitzonderlijke pasvorm en betrouwbare bescherming. Getest voor gebruik met meer dan 55 chemicaliën en goedgekeurd voor gebruik met middelen voor chemotherapie*. Overtreft de typische AQL-waarde in de sector, terwijl de productie consistent van hoge kwaliteit is.

Medica Europe behoudt zich het recht voor verzend- en ...

De natuurlijke kleuren van deze materialen zijn de resultaten van het niet of minimale gebruik van bleekmiddelen. ... Small Medium Large X-Large TT CLEAR PF Standaard poedervrije vinyl onderzoekshanden, onsteriel ... 10 dispenserdozen per oververpakking. Maat: Small Medium Large X-Large DERMAGRIP NITRILE STERIEL Non-latex nitriel steriele ...

Nitril handen wit klinion- Bestel nu - De Boer ...

KLINION PROTECTION NITRILE ULTRA COMFORT 150 stuks. Nitrile Ultra Comfort onderzoekshanden (wit) zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of …

Vitriel Handen Maat S 100 stuks ACTIE (3202021 ...

Vitriel Handen Maat S 100 stuks (3202021) Onze leverancier Medica Europe (bekend van de Ultra Nitrile hand), heeft nu onder eigen merk een uitstekend alternatief gevonden in “Hybrid handen”. De Hybrid handen zijn poedervrije handen. Hybrid is een combinatie van nitrile en vinyl (PVC).

Nitril Handen 150 Stuks – Dubai Burj Khalifas

Sep 08, 2021·Klinion ultra comfort nitrile handen poedervrij wit 150 stuks. voorraad: elke werkdag voor 21:00 besteld is morgen in huis. klinion nitrile ultra comfort onderzoekshanden. geschikt voor diverse niet steriele verpleegkundige handelingen. latexvrij, poedervrij en proteïnevrij. verpakt per 150 stuks in een doos. tip!.

Klinion Ultra Comfort Nitril Handen Wit | Thaly ...

Klinion Ultra Comfort wit nitril handen. Per doosje a 150 stuks. Besteleenheid: 10 x 150 stuks. Klinion Personal Protection Ultra Comfort nitrile onderzoekshanden zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen.

ANSELL MICRO-TOUCH HANDEN NITRA-TEX NITRILE ...

Poedervrije niet-steriele onderzoekshanden in nitrile Medisch personeel is tegenwoordig goed op de hoogte van de risico’s op Type I-allergieën door blootstelling aan latex. De Ansell Micro-Touch® Nitra-Tex handen zijn van nitril gemaakt en latex- en poedervrij.

Klinion Personal Protection Ultra Comfort nitrile ...

Klinion Personal Protection Ultra Comfort nitrile onderzoekshanden zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen. Certificering conform: NEN EN 455-1, -2, -3 en -4. NEN EN 420 +A1. EN 374-1, -2, -4 en -5.